Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Актрисата Рая Пеева разказа през сълзи в две предавания

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Актрисата Рая Пеева разказа през сълзи в две предавания
Коментари Харесай

Актрисата Рая Пеева през сълзи за Лорина Камбурова: Мисля, че майка й и баща й я извикаха да се прибере

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Актрисата Рая Пеева описа през сълзи в две излъчвания по БТВ през днешния ден за спомените си с Лорина Камбурова, с която са близки от класа на Здравко Митков в НАТФИЗ, учили са дружно там 4 години и са живели дружно:

" Да, ние си бяхме едно семейство, както всички актьори знаят, в тази академия, ние сме 24/7 часа там и бяхме нейното последно семейство, тъй като нейната история е доста трагична. Първо губи майка си като дребна, след това татко си, тя е сирак и нашият клас остана и вечно ще бъде нейното семейство. 

Тя е имала белодробни болести. Криела е всичко това, не знам за какво. Трябвало е да има трансплантация във Виена при първа опция и ето какво се е случило. 

Снимахме " Скъпи наследници "  година и половина и тя по-късно отпътува за Москва и там й се отвориха вратите, тъй като беше изключително положителен човек и няма по какъв начин да не я заобичаш. 

Тя беше доста упорит човек, не спираше да пее, у дома, в банята, на всички места, всичко пееше, дори й се карах от време на време. Тя искаше да се занимава с изкуство във всичките му форми и съумя. Тя имаше дует с Росен - един страховит артист, и те направиха авторски части. Едно от обичаните ми е " Летя сама ", и ето, тя отлетя. Мисля, че майка й и татко й я извикаха да се прибере. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР